Skadedyrkontroll Sandnes

Vi er godt kjent i Sandnes og har lang erfaring med å bekjempe skadedyr lokalt.

Sandnes består av varierte områder, med alt fra urbane strøk til jordbruk. Det finnes mange privatboliger og også næringsbygg som skadedyr prøver seg på.

Det urbane gjør at rotter, mus og andre skadedyr trives. Av den grunn jobber vi effektivt og målrettet for å redusere skadedyrenes muligheter og interesse av å oppholde seg i dine omgivelser. Metodene sørger også for å sikre at de ikke kommer tilbake.

Det å utføre skadedyrkontroll i en bydel med denne type bebyggelse kan være utfordrende. Derfor er det viktig med erfaring og kompetanse, slik at bekjempelsene blir utført på en trygg og effektiv måte.

Kontakt oss i Stavanger Skadedyr for hjelp med skadedyr i Sandnes.

Send en uforpliktende henvendelse

6 + 5 =

Når du trenger hjelp med skadedyr i Sandnes

Stavanger Skadedyr har lang erfaring og kompetanse innen skadedyrbekjempelse. Vårt mål er å gi kundene våre den beste mulige servicen, samtidig som vi effektivt og til riktige priser utfører våre oppdrag.

Kontakt oss gjerne for mer informasjon eller for å bestille en befaring.

Hvilke skadedyr er vanlig å bekjempe i Sandnes?

 • Fjerne rotter
 • Bli kvitt mus
 • Bekjempelse av skjeggkre
 • Bli kvitt maur
 • Brun pelsbille (majorstubillen)
 • Fjerning av vepsebol
 • Veggedyr behandling

Våre oppdrag er varierte. Vi har erfaring og kompetanse på de fleste skadedyrene som dukker opp.

Hvilke metoder bruker vi for bekjempelse?

Det er mange måter å kontrollere skadedyr på, og det er viktig å velge en metode som er tilpasset den aktuelle situasjonen. Vi tar hensyn til beboere, kjæledyr og bygningen din. Det er ikke alltid skadedyrkontroll behøver å utføres med dyre, avanserte tekniker, ofte er enkle små grep tilstrekkelig for å kontrollere et skadedyrangrep.

Metoder som kan benyttes er:

 1. Fysiske sperrer: Dette inkluderer bruke av produkter som skal hindre skadedyr i å komme inn i boligen din. Dette kan være, fugemasse, stålull, metallnett, musebørster eller annet egnet product.
 2. Mekaniske feller: Dette inkluderer å bruke prodkter for å drepe eller fange skadedyr. Dette kan være alt fra musefeller, fangstbur, elektriske rottefeller, lysfeller mot insekter og annet fangstutstyr.
 3. Kjemiske midler: Dette inkluderer å bruke insektmidler for å kontrollere skadedyr. Kjemikalier kan være alt fra forgiftet åte til sprøytemiddel og gasser.
 4. Bruk av kulde eller varme: Dette bruker varme eller kulde for å drepe skadedyr. Varme eller kulde kan være alt fra fryseboks, steam maskin, frysecontainere, vaskemaskin, tørketrommel, badstu eller annet som produserer ønsket temperaur for å ta livet av skadedyr.

Tvilsomme fangstmetoder bør ikke benyttes. Kjerringråd og andre : Dette inkluderer å bruke usikre og farlige metoder for å fange skadedyr. Usikre og ideer om bruk av ikke utprøvde metoder for å bli kvitt skadedyr er ikke noe vi anbefaler. Dette kan føre til større problemer med skadedyr enn utgangspunktet var. Disse metodene kan til og med være direkte farlige for beboere og brukere av boligene eller områdene de blir utført i.

Trenger vi skadedyrkontroll?

Det er et godt spørsmål, og det er ikke alltid nødvendig å bruke dyre metoder for kontroll eller fjerning av skadedyr. Noen ganger kan de enkle og rimelige måtene være vel så bra.

Ta kontakt med oss, ditt lokale skadedyrfirma, for hjelp eller bare noen gode råd. Vi har mye erfaring med skadedyr i Sandnes. Husk det er viktig at du velger riktig metode for skadedyrkontroll.

Serviceavtaler

Serviceavtaler

Mange privatpersoner og bedrifter ønsker å ha noen som følger opp mot skadedyr, og det kan vi gjøre. Vi inngår gjerne en serviceavtale for HORECA bedrifter og andre. Det kan være en generell serviceavtale, eller rettet mot et spesifikt skadedyr som maur, flygende insekter, mus og rotter, og også skjeggkre og veggedyr.

Veggedyr

Veggedyr

Vi hjelper deg gjerne med å bli kvitt veggedyr i din bolig i Sandnes, eller andre steder i Oslo.

Veggedyr bekjempes med limfeller, med rydding, med damp, med tørkepulver og med veggedyrskåler. Alt dette kan vi gjøre for deg.

Rotter og mus

Gnagere: Rotter og mus

Det er et kjent problem med rotter og mus i Sandnes, og vi er flinke på å bekjempe den type skadedyr. Ta kontakt med oss hvis du mistenker eller vet at du har problemer med skadedyr

Kakerlakker

Kakerlakker

Spesielt tysk kakerlakk sprer seg i Sandnes, og dette er et skadedyr det ikke er smart å prøve å utrydde selv. Kakerlakker tåler godt gift fra insektssprayer, og de blir til og med mer og mer resistente mot denne giften. Vi anbefaler spesiell åtegift til bekjempelse av kakerlakker, og det er gift som kun godkjente skadedyrteknikere har lov til å håndtere.

Skjeggkre og sølvkre

Skjeggkre og sølvkre

Mange sliter med å se forskjell på disse, og det er egentlig helt ok,. Bare ring når du får problemer med dem, for de er vanskelige å bli kvtt selv.

Vi bekjemper disse med spesiell åte som vi legger som små prikker langs med lister i huset.

Mer info om Sandnes

Info

Kommunen grenser til Gjesdal, Time, Stavanger, Klepp, Sola, Strand og Hjelmeland i Rogaland fylke samt Sirdal i Agder fylke. Den 1. januar 2020 ble Forsand og Sandnes kommuner slått sammen til dagens Sandnes kommune.

Med sine 80 704 innbyggere er Sandnes Norges 11. største kommune.Kommunen inneholder ni tettsteder (innbyggertall i parentes): en del av Stavanger/Sandnes (64 125), Hommersåk (6 571), en del av Ålgård/Figgjo (2 168), Vatne (906), Sviland (767), Forsand (504), Høle (415), Malmheim (302) og en del av Kvernaland (39).

Ta kontakt for skadedyrkontroll i Sandnes

Vi hjelper deg gjerne med å bli kvitt ditt skadedyrproblem.

skadedyrkontroll sandnes