Slik kan du hindre at kjæledyret ditt blir skadet av musefellen

sep 9, 2022 | Diverse

Mange frykter at hunden eller katten deres skal få en rottefelle på labben eller snuten. Det er en legitim frykt hvis du ikke plasserer rottefellen på et sted der kjæledyret ikke kan nå. Her er løsningen som gjør det hele veldig trygt for katter, hunder, andre dyr – og til og med for barn.

En vanlig musefelle kan være ganske vondt å få i labben, selv om en rottefelle er mye sterkere og enda farligere. En rottefelle kan faktisk forårsake alvorlig skade, mens musefellen i de fleste tilfeller bare gjør vondt og stikk hunden eller katten.

Du kan unngå faren helt ved å plassere rottefellen i en boks

Her ser du et par rottefeller plassert i en beskyttelsesboks. Dette er en komplett løsning som du kan se her: Musefelle med beskyttelsesboks. Det finnes også rottefeller med beskyttelsesbokser.

musefelle med beskyttelsesboks

Disse agnes normalt med et agn du vet fungerer bra. Prøv gjerne peanøttsmør. Så plasserer du boksen der du vil at den skal treffe ved behov. Når du har fanget en mus, kan du løfte boksen rent og ta den ut der du slipper musen og kaste den på riktig sted.

Så er det bare å sette inn nytt agn og sette boksen tilbake, så slipper du å bekymre deg for at katten eller hunden skal få labben i en felle.

Er du plaget av mus i huset?

Hvis du har et tilbakevendende problem med mus eller rotter i huset da bør du vurdere å ta en forseglingsrunde.

Mus trenger ikke en stor inngang for å komme inn i et hus. Et lite hull er nok. Du kan plugge noen individuelle hull med noe musen ikke liker eller kan gnage gjennom. For eksempel sement hvis det er mellom stein, eller stålull mellom planker og hull i husveggen.

Hvis det er litt større flater som skal tettes da anbefaler vi på det sterkeste at du bruker en musebørste. En musebørste er veldig enkel å montere og den fungerer umiddelbart.

Hvis du hindrer musen i å komme inn, trenger du ikke bruke en musefelle, og det er den aller beste måten å beskytte kjæledyret ditt mot fare.

Du kan stole på oss for skadedyrbekjempelse i Stavanger!

I Stavanger og omegn yter Stavanger Skadedyr rendyrkede tjenester innen skadedyrbekjempelse. Vårt firma har hjulpet med mange skadedyrsangrep på Østlandet og Sørlandet i mange år. Ved å gjøre det kan vi tilby eksepsjonelle råd om skadedyrbekjempelse til både huseiere og bedrifter. En høyt utdannet utrydder fra vårt firma vil gi deg den beste tjenesten for fjerning av skadedyr.

Å oppdage skadedyr i hjemmet eller bedriften er opprørende. Den tette urbane befolkningen i Stavanger tiltrekker seg skadedyr, som rotter, mus og skadedyr som kakerlakker, veggedyr, klesmøll og plagsomme fugler. En matkilde så vel som en trygg havn. Med våre skadedyrtjenester i Stavanger kan du være trygg på at ditt hjem eller kontor er fri for skadedyr.

Vi tilbyr bekjempelse av skadedyr i blant annet Sandnes, Tananger, Sola, Bryne og Stavanger.

Den tyske kakerlakken – også i Rogaland

Den tyske kakerlakken – også i Rogaland

Mange tror at det ikke finnes kakerlakker i Norge, men det gjør det. Mange opplever også at dette er et problem de får plutselig i boligen sin. Det finnes én kakerlakk som holder til naturlig i Norge, og den er ikke regnet som et skadedyr. Den kommer sjeldent inn. Men...

Forebygging av veggedyr i Stavanger

Forebygging av veggedyr i Stavanger

Hvis du ikke har blitt rammet av veggedyr ennå, så kan det allikevel hende du blir det. Veggedyr sprer seg mer og mer i Norge nå, og ikke bare i Stavanger og områdene rundt her. Historien om veggedyr - i litt moderne perspektiv Disse parasittiske skapningene ble...

Hva spiser mus?

Hva spiser mus?

Mus, spesielt husmus, er vanligste gnagere som folk finner i hjemmene sine. De har en tendens til å lage reir av ethvert materiale de kan finne, og begynner ofte å angripe hjemmet ditt ved å krype inn gjennom sprekker eller hull. De har en fantastisk evne til å presse...