Hvordan bli kvitt maur inne – trinn for trinn

aug 30, 2022 | Diverse

Her vurderer vi hvordan du kan bli kvitt maur inne – ved hjelp av gode produkter og riktig metode.

Vi anbefaler å bruke forgiftet agn i gel eller flytende form.

Dette plasserer du på egnede fôringsstasjoner, slik at du beskytter fôret mot forurensning og tråkk, samt beskytter eventuelle dyr mot giften. Da holder du katten og hunden trygg.

Agnet legges ut så nært inngangshullet som mulig. Det vil si så nærme reiret som mulig.

Har du maur på kjøkkenbenken, følg maurstien tilbake til inngangshullet, for å plassere en matboks med fersk mat der. (Du vil ikke være gift på samme sted der du lager din egen mat 😊)

Vi anbefaler å bruke maur agnbokser, samt Swirr eller Kvitt maur gel. Dette er god matgift som mauren tar med seg og sprer til hele kolonien sin.

Kontakt oss for skadedyrbekjempelse i Stavanger!

I Stavanger og omegn gir Stavanger Skadedyr gode tjenester innen skadedyrbekjempelse. Vi har tatt hånd om flere skadedyrangrep på Østlandet og Sørlandet gjennom årene. I tillegg til å gi eksepsjonell råd om skadedyrbekjempelse, tilbyr vi også tjenester til non-public og kommersielle kunder. Ekspertutryddere som har spesialisert seg på fjerning av skadedyr i Stavanger er med på laget vårt.

Våre teknikere forstår hvor plagsomt det kan være å oppdage skadedyr som bor i hjemmet eller bedriften din. Med Stavangers tette bybefolkning er skadedyr inkludert rotter, mus og skadedyr inkludert kakerlakker, veggedyr, klesmøll og plagsomme fugler godt tjent med. Kilder til mat og trygge havner. Med våre skadedyrtjenester i Stavanger kan du være sikker på at hjemmet eller kontoret ditt er skadedyrfritt.

Vi hjelper med skadedyrbekjempelse i blant anna Sandnes, Tananger, Sola, Bryne og Stavanger.

Den tyske kakerlakken – også i Rogaland

Den tyske kakerlakken – også i Rogaland

Mange tror at det ikke finnes kakerlakker i Norge, men det gjør det. Mange opplever også at dette er et problem de får plutselig i boligen sin. Det finnes én kakerlakk som holder til naturlig i Norge, og den er ikke regnet som et skadedyr. Den kommer sjeldent inn. Men...

Forebygging av veggedyr i Stavanger

Forebygging av veggedyr i Stavanger

Hvis du ikke har blitt rammet av veggedyr ennå, så kan det allikevel hende du blir det. Veggedyr sprer seg mer og mer i Norge nå, og ikke bare i Stavanger og områdene rundt her. Historien om veggedyr - i litt moderne perspektiv Disse parasittiske skapningene ble...