Kakerlakker i Rogaland

sep 1, 2022 | Diverse

Å ha kakerlakker i hjemmet ditt er ikke bare potensielt skremmende, guys også pinlig. I tillegg til det gir det også inntrykk av at boligen er uhygienisk, så det er alltid lurt å prøve å bli kvitt dem så raskt som mulig. For å gjøre dette, må du imidlertid være oppmerksom på et par ting. En av de viktigste av disse er det faktum at du ville være bedre å bruke tjenestene til en profesjonell for å bli kvitt dem.

Kakerlakker har en tendens til å gjemme seg på uvanlige steder

En av grunnene til dette er at kakerlakker har en tendens til å gjemme seg på svært uvanlige steder, bare dukker opp om natten når du kanskje ikke ser dem. Dette betyr at hvis du anstrenger deg for å drepe de du kan se, kan du være sikker på at dette kun representerer en liten brøkdel av antallet kakerlakker du mangler. Dette er noe som en skadedyrekspert ville forstå godt. Av denne grunn er de vanligvis i en bedre posisjon til å bli kvitt dem på en mer definitiv måte.

IKKE bruk vanlig insektsgift på kakerlakker. For eksempel vil en Permetrin-basert insektsspray kanskje kunne drepe en voksen kakerlakk hvis du spruter direkte på den, men de som overlever vil bli mer resistente. I tillegg vil de spre seg mer over hele huset, og du vil ha et mye større problem å bli kvitt. Ring heller en profesjonell skadedyrkontrollør som kan hjelpe deg med spesial åtemiddel som kun godkjente kontrollører kan bruke.

Eggene er vanligvis resistente mot de fleste insektmidler

I tillegg til det bør du huske at de fleste kakerlakkegg er motstandsdyktige mot de fleste insektmidler tilgjengelig. Dette betyr at selv om du oppdager at bruk av en har en tendens til å drepe noen av dem, vil du aldri bli kvitt dem en gang for alle. Grunnen til dette er at det alltid vil klekkes ut nye for å erstatte de du til slutt dreper med insektmiddelet.

Hvis du ber en skadedyrekspert om å bli kvitt kakerlakkene for deg, vil de ofte ta hensyn til dette. De fleste av dem vil prøve å sørge for at de tar skritt for å bli kvitt eggene så vel som kakerlakkene. Dette betyr da at du bare trenger å forholde deg til dem én gang, i stedet for å la det være et langsiktig prosjekt.

Kakerlakker sprer seg raskt

Den andre grunnen til at du er bedre å bruke en entreprenør for å bli kvitt kakerlakker er det faktum at de har en tendens til å spre seg fra rom til rom raskt. Det betyr at når du legger merke til dem på kjøkkenet, bør du regne med at de er i andre områder av hjemmet også, som stue og soverom. Dette betyr igjen at eventuelle grep du tar for å bli kvitt dem bør utformes slik at hele huset får behandlingen. Ellers vil de ganske enkelt fortsette å omfordele fra rommene der de ikke blir drept, noe som betyr at du vil ha en langvarig angrep.

Det kan virke veldig enkelt for deg å bare gå på supermarkedet og kjøpe en krukke med insektmiddel når du merker at det er kakerlakker i hjemmet ditt. Å bruke en skadedyrkontrolltjeneste er imidlertid den eneste måten å få løst problemet en gang for alle.

Vi er her for å hjelpe deg med skadedyrbekjempelse i Stavanger!

Skadedyrselskaper i Stavanger og omegn er levert av Stavanger Skadedyr. Vi har tatt hånd om flere skadedyrangrep gjennom årene på Sørlandet og Østlandet. I tillegg til å gi eksepsjonell råd om skadedyrbekjempelse, tilbyr vi også tjenester til private og kommersielle kunder. Å ha høyt utdannede utryddere er viktig for å levere de beste skadedyrfjerningstjenestene i Stavanger.

Skadedyrangrep kan være plagsomt for deg, din familie eller din bedrift. Stavangers tette bybefolkning er en perfekt yngleplass for skadedyr som rotter, mus og kakerlakker, veggedyr, klesmøll og plagsomme fugler. Trygge havner samt matkilder. Som skadedyreksperter i Stavanger jobber vi for at hjemmet eller kontoret ditt skal være skadedyrfritt.

Vi tilbyr skadedyrkontroll i blant annet Stavanger, Sandnes, Randaberg og Tananger.

Den tyske kakerlakken – også i Rogaland

Den tyske kakerlakken – også i Rogaland

Mange tror at det ikke finnes kakerlakker i Norge, men det gjør det. Mange opplever også at dette er et problem de får plutselig i boligen sin. Det finnes én kakerlakk som holder til naturlig i Norge, og den er ikke regnet som et skadedyr. Den kommer sjeldent inn. Men...

Forebygging av veggedyr i Stavanger

Forebygging av veggedyr i Stavanger

Hvis du ikke har blitt rammet av veggedyr ennå, så kan det allikevel hende du blir det. Veggedyr sprer seg mer og mer i Norge nå, og ikke bare i Stavanger og områdene rundt her. Historien om veggedyr - i litt moderne perspektiv Disse parasittiske skapningene ble...